Raindance Connect otestujte doma

23.10.2009 00:00

 

 

Testujte nyní zdarma Raindance Connect v pohodlí svého domova!

Raindance AIR horní sprcha - zažijte na vlastní kůži, jak horní sprcha zabalí Vaše tělo do hebkého vodního pláště. S Raindance AIR pohladí Vaši pokožku milióny měkkých, vzduchem obohacených, dešťových kapek. Učiňte tedy své každodenní sprchování svátkem v pravém slova smyslu!

Pokud máte zájem si testovací vzorek doma vyzkoušet, kontaktuje nás na tomto e-mailu. Napište nám své telefonní číslo a my Vám zavoláme a domluvíme podrobnosti. 

 

Rychle a jednoduše realizovatelné také ve Vaší koupelně!

 

Vychutnejte si nyní sprchování s horní sprchou bez nákladné přestavby:  žádné bourání, žádné nové potrubí ve stěně, žádné nové armatury. Nový Raindance Connect lze jednoduše našroubovat jako sprchovou tyč na stěnu. Poté bude nahrazena Vaše ruční sprcha  novou tyčkovou ruční sprchou, která se nacvakne do sprchové tyče a voda již teče do Vaší horní sprchy. Využíváte tedy ruční sprchu, horní sprchu a sprchovou tyč v jednom. Co je na tom skvělé? Vaši armaturu používáte jednoduše dále.

Snadná manipulace

Rain Connector. Jednoduše geniální: nacvakněte ruční sprchu do Rain konektoru a aktivujte tím horní sprchu - bez přestavby bude voda automaticky vedena do horní sprchy.

 

Vyzkoušejte si doma zdarma tuto sprchu

Raindance Connect Showerpipe je kompletně namontovaný na hliníkovém profilu - připravený k zavěšení do Vaší sprchové kabiny. Tento testovací vzorek v praktickém přepravním obalu Vám zdarma doveze, odborně nainstaluje a po otestování znovu odveze servisní technik Hansgrohe i-Clubu. Vyzkoušejte si funkci Raindance Connect a na vlastní kůži zažijte jedinečný požitek ze sprchování pod horní sprchou Raindance AIR. Testovací doba výrobku je max. 7 dnů.

 

 zdroj: www. hansgrohe.cz

Zpět